Super okazja dla dzieci

Pani Joanna K. zadzwoniła do Związku Narodowego Polskiego w reakcji na reklamę w Dzienniku Związkowym. Następnego dnia przyjechała osobiście do biura na 6100 N. Cicero, by wykupić ubezpieczenie na życie swojej 10-letniej córce Olivii. Państwo Joanna i Krzysztof K. przylecieli do Chicago w 2002 roku, jako że dopisało im szczęście w loterii wizowej. – Na początku nie było nam łatwo, szczególnie, że nasz syn Kuba był jeszcze mały, ale z pomocą mojego wujka, rodziny i przyjaciół dość szybko się zagospodarowaliśmy. Po paru latach kupiliśmy mieszkanie, później przeprowadziliśmy się do domu i tak naprawdę, to nie ma na co narzekać – z uśmiechem opowiada pani Joanna. Z okazji pierwszej Komunii Świętej mój wujek, który jest członkiem Związku Narodowego Polskiego, podarował naszemu Kubie certyfikat ZNP na $10,000. Okazało się, że był to dużo lepszy prezent niż komputer, który do dziś byłby już dawno na śmietniku. Kuba jest dziś studentem uniwersytetu DePaul w Chicago i właśnie otrzymał stypendium ze Związku w wysokości $2,500. Nasza córeczka Olivia urodziła się w Chicago, jest między nimi spora różnica wieku, ale bardzo się lubią. Stypendium syna przypomniało nam, że Olivia nie jest członkiem ZNP i właśnie z tej przyczyny i z powodu reklamy w gazecie, postanowiliśmy z mężem skorzystać z tej super promocji i wykupić jej ubezpieczenie na życie na sumę $27,500. Roczna opłata wynosi tylko $182,24, miesięczna $16,40. To naprawdę niewiele, czas szybko leci, zanim się obejrzymy i ona będzie na studiach, a tak w ogóle to warto dziecko zabezpieczyć na cale życie. Dlatego również zdecydowaliśmy się na większą polisę. Myślę, że i Kubie powinniśmy podnieść kwotę ubezpieczenia – kończy pani Joanna. Aktualna promocja „Powrót do Szkoły z ZNP” będzie trwała tylko od 15 sierpnia do 15 października 2017. Związek Narodowy Polski oferuje dzieciom i młodzieży w wieku od 0 do 18 lat, 20-Letni Plan Ubezpieczeniowy z wyższą kwotą ubezpieczenia na życie bez dodatkowych kosztów. Już dziś zadzwoń do jednego z naszych przedstawicieli lub biura głównego 1-773-286-0500 wew. 330, 344 i wybierz ofertę, która najlepiej odpowiada Tobie i Twojej rodzinie.